Timmerbedrijf C. Arendsen

Timmerbedrijf Arendsen is een klein ambachtelijk timmerbedrijf. Wij hebben van passie ons beroep gemaakt. Of het nu gaat om nieuw te bouwen constructies of wanneer het gaat om een restauratie van monumentale panden.

De variatie houdt ons scherp en brengt ons op nieuwe ideeën. Wij verzorgen veel timmerwerk in opdracht van aannemers, gemeenten, stichtingen en particulieren. De laatste tijd komen steeds meer opdrachten uit de monumentale hoek. Maar ook vooroorlogse constructies mogen wij in ere herstellen, bij zowel de particulier als voor bedrijven. 

Welkom op onze website

Leuk dat u onze nieuwe website bezoekt. Op deze website leest u, maar ziet u ook wat onze kernactiviteit is: het werken met hout. Voorbeelden van onze werkzaamheden vindt u op de pagina diensten- Het aanbrengen van veiligheidsbeslag behoort ook tot onze activiteiten. Meer informatie vindt u hierover op de pagina -preventie- Wij wensen u veel leesplezier!

Lees meer
Wilt u geen standaard keuken maar een handgemaakte keuken? Wij gaan graag voor u aan de slag! Ook het uitbreiden van een bestaande keukenopstelling of het plaatsen van een nieuwe keuken kunnen wij voo ...

Lees meer

[ Tekst voor 'Slogan' niet beschikbaar ]

De RSS kon niet geladen worden.

Contactgegevens

Adres: Voorthuizenweg 9
  7039 CT Stokkum
Tel: 0314 - 667191
Fax: 0314 - 667181
Mobiel: 06 - 51125912
Mail: info@timmerbedrijfcarendsen.nl
 • Aanbrengen van compleet nieuw kozijn en raamwerk

  €0,00

  Beschrijving

  Aanbrengen van compleet nieuw kozijn en raamwerk
 • Restauratie van ramen, kozijnen en luiken

  €0,00

  Beschrijving

  Restauratie van ramen, kozijnen en luiken
 • Restauratie van schuiframen

  €0,00

  Beschrijving

  Restauratie van schuiframen